Yleistä

Yhdistyksen nimi on Joen Beach Volley ja se on perustettu Joensuussa vuonna 2004. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää beach volleyn harrastusta ja luoda jäsenille puitteet lajin pelaamiseen niin kunto-, kilpa- kuin huipputasolla. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää Mehtimäen beach volley -kentillä avoimia harrastevuoroja, viikkopelejä ja turnauksia sekä välittää jäsenilleen pelivälineitä ja -asusteita. Tällä hetkellä jäsenistö koostuu pääasiassa aikuispelaajista, mutta myös juniorit ovat tervetulleita ja tarkoitus onkin kehittää junioritoimintaa tulevina kausina. 

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja jäsenet osallistuvat talkoisiin seuran toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Talkootoiminta on pienimuotoista ja liittyy yleensä turnauksiin ja muiden toimintojen kuten viikkopelien järjestämiseen.Vuosikokous järjestetään keväisin ja kaikki kuluneella kaudella jäsenmaksunsa maksaneet kutsutaan paikalle. Kokouksesta ilmoitetaan sähköpostitse vähintään viikko ennen kokousta. Seuran jäsenet otetaan mielellään mukaan kauden suunnitteluun. Jäsenille järjestettävän toiminnan lisäksi seura tarjoaa koululaisryhmille mahdollisuuden kenttien käyttöön touko- ja elo-syyskuussa sekä vuokraa kenttiä esimerkiksi työporukoitten ja muitten ryhmien käyttöön.

.

Pelikentät

Mehtimäelle valmistui vuonna 2009 neljä biitsikenttää sisältävä aidattu pelialue, jossa seuran jäsenet pääsevät pelaamaan ja harjoittelemaan. Yritykset, ryhmät ja muut seuran ulkopuoliset henkilöt voivat vuokrata kenttiä hintaan 20€/2h. Kentän voi varata vuoro kerrallaan tai tehdä koko kesän kestävän vakiovuorovarauksen. Vuokraajat tuovat mukanaan oman pallon, mutta tarvittaessa seura vuokraa myös pelivälineitä. Vuoro varataan sähköpostitse vähintään pari päivää etukäteen ja maksetaan ennen pelivuoroa. Varauspyynnössä tulee käydä ilmi varaava taho, yheyshenkilön yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero), varattava päivämäärä ja kellonaika sekä kenttien lukumäärä. 

Keväisin ja syksyisin koulut saavat käyttää kenttiä liikuntatunneilla valoituksetta (opettaja, tee varaus hallitus@joenbeachvolley.fi). 

Kysy lisää: hallitus@joenbeachvolley.fi

Kenttien osoite: Linnunlahdentie 10 (Kuntokeitaan ja tennishallin takana)